Inspekcija Putovanje – Nekretnine u Alanya Turska | Stan za prodaju u Alanya Turska | Vila na prodaju u Alanji

Inspekcija Putovanje

Kupovina nekretnine je važna odluka, posebno ako se odlučite za kupovinu nekretnine u inostranstvu. Obično kupac može imati ograničeno vrijeme i postoji veliki izbor nekretnina na raspolaganju. Naravno, pomoći će vam i online pregled stanova iz kataloga, brošura, fotografija i video klipova. Moderna tehnologija nam omogućava da vam ponudimo vizuelne informacije visokog kvaliteta, ali vam ne nudimo pogled na licu mesta, pa nije uvek istinit i informativan utisak; stoga Vam možemo ponuditi inspekcijski izlet.

Inspekcijski obilazak nudi vam priliku da se upoznate sa mjestom i vidite različite lokacije predloženih nekretnina. Također ćete dobiti više informacija o gradu, lokaciji nekretnine i da steknete utisak o tome kako se ovdje živi i područjima koja preferirate.

Irlanya Homes Vam nudi ove usluge:

Sastanak na aerodromu i transfer do hotela
Boravak u hotelu u gradu ili apartmanu 3-4 dana
Posjetite nekretninu
Savjeti za kupovinu nekretnine
Savjetovanje o tržištu nekretnina u Alanji
Transfer do aerodroma

Tokom vaše posjete bićete u pratnji stručnog licenciranog stručnjaka za nekretnine naše organizacije koji će odgovoriti na sva vaša pitanja, dati savjete u procesu kupovine nekretnine i besprijekornu postprodajnu uslugu.

Takva putovanja će vam pomoći da stvorite objektivno mišljenje o nekretnini i tome koji nivo kvaliteta i stila preferirate u Turskoj.

Ukoliko kupite nekretninu kod naše kompanije IRLANYA HOMES kompanija će u potpunosti pokriti sve troškove za kupca, uključujući let, prijevoz i smještaj.

Kreći svoj put

Ako se sami dogovarate za putovanje u Tursku, rado ćemo vam dogovoriti termine prije vašeg polaska. Ovo je da bismo osigurali da razumijemo vaše točne zahtjeve kako bismo pripremili vaš portfelj ličnih nekretnina prije vašeg dolaska na odabrano odredište. Jedan od naših kolega će se pobrinuti da vidite upravo ono što tražite.

Alternativno, možete kontaktirati našu kancelariju u Alanji i naše osoblje će vam rado dogovoriti da vidite bilo koju nekretninu za prodaju u Alanji, Obi, Tosmuru, Kestelu, Mahmutlaru, Kargicaku, Demirtašu, Tepeu, Bektašu i još mnogo toga.