Novi projekat Parka pobjede pogodan za boravišnu dozvolu u Obi – Nekretnine u Alanya Turska | Stan za prodaju u Alanya Turska | Vila na prodaju u Alanji

Novi projekat Parka pobjede pogodan za boravišnu dozvolu u Obi

Alanya / Oba

Detalji

Zadivljujući svojom arhitekturom, novi kompleks u Obi, Alanja.

Alanja privlači stanovnike dugim toplim ljetima i toplim zimama. Mnoge prodavnice i barovi rade tokom cele godine, što čini zimski odmor udobnim i lakim kao i letnji.

Ovaj potpuno novi kompleks nalazi se u srcu okruga Oba u razvoju.

Kuće se izdvajaju iz mase ultramodernom arhitekturom i atraktivnim dizajnerskim karakteristikama!

Okrug Oba je sačuvao najveći deo šumskog prostora sa borovima i narandžastim šumama koji ispunjavaju vazduh prolećnim mirisom; ovde je zaista veličanstveno.

Okrug Oba ima dobro razvijen transportni sistem i infrastrukturu sa širokim izborom prodavnica, barova i restorana. Tamo gdje se ovaj kompleks nalazi, infrastruktura je u povojima, iako su male lokalne radnje koje prodaju sve svakodnevne sadržaje odmah iza ugla. Glavna javna bolnica i nekoliko poznatih privatnih bolnica nalaze se na ovom području. Za one koji se sa svojom porodicom žele trajno useliti ovdje, postoji dobar izbor državnih i privatnih škola i fakulteta, medicinskih ordinacija, apoteka i banaka.

Redovna autobuska linija će vas odvesti do centra Obale ili obližnje Alanije. Plaže u Obi su među najboljima na ovoj obali, sa mekim pijeskom i blagim padinama u more, što je čini idealnom za porodice i osobe sa invaliditetom.

Okolo su barovi na plaži i stanice za sportove na vodi, ima nešto za zabavu vas i vašu porodicu.

 

Udaljenost od sadržaja

Do plaže: 2,2 km

Do grada: 1,8 km

Međunarodni aerodrom Antalija udaljen je 131 km.

Lokalni aerodrom Gazipaša udaljen je 40 km.

Do lokalnih trgovina i tržnica: 760 m

 

Karakteristike apartmana

Ovaj zapanjujući novi kompleks će se svidjeti onima koji traže luksuznu kuću sa odličnim sadržajima. Dizajn je odličan, sa zemljanim, zelenim i prirodnim tonovima koji se odražavaju u vanjskim i unutrašnjim prostorima.

 

Kompleks se sastoji od tri apartmanske zgrade sa 82 stana na velikoj parceli (5293,33m2).

Postoji nekoliko odličnih apartmana koje možete izabrati:

1+1 apartmani od 47 do 55 kvadrata

Dupleksi 2+1 od 91 kvadrata do prostranih 105 kvadrata.

 

Svaki prekrasan stan je dizajniran tako da se dopadne onima koji traže luksuz, eleganciju i odličan dizajn. Visina plafona je 2,7 m sa reflektorom na plafonu.

Otvorene kuhinje imat će dovoljno prostora za ormare i radne ploče da zadovolje i najizbirljivije kuhare.

Elegantne kupaonice opremljene su visokokvalitetnim vodovodnim instalacijama, stvarajući modernu atmosferu koja se odražava u cijeloj kući. Kupatila su standardno opremljena podnim grijanjem, a također su i kompletno opremljena: WC, lavabo, ormarići, tuševi.

Zakrivljeni balkoni sa staklenim pločama uokviruju fasadu zgrade, dajući joj vijugav i jedinstven izgled i estetiku.

Iz njih se pruža pogled na zadivljujući krajolik sa pogledom na planine Taurus. Pružaju dodatni prostor za zabavu porodice i prijatelja ili za jutarnju šoljicu kafe dok se divite izlasku sunca.

Spoljni prostor je veličanstven, sa tropskim zasadima i baštama koje deluju kao male mirne oaze. Ima šta da zabavi vas i vašu porodicu: veliki prelepi bazen, zatvorena igrališta za decu i luksuzni SPA centar za potpuno opuštanje i podmlađivanje.

Život ovdje pružit će vama i vašoj porodici udoban i luksuzan način života pod toplim mediteranskim suncem, a lako može postati i vaš. Pozovite jednog od naših iskusnih profesionalaca u prodaji i započnimo život iz vaših snova!

Infrastruktura kompleksa uključuje:

-Otvoreni i zatvoreni bazen

– Prostor za roštilj

-Sjenice

-Lounge zone

-Sala za fitnes

-Sauna

– Parna soba

-Tuševi

-Jacuzzi

-Dečija soba

-Zatvoreni parking sa opremljenim elektronskim mjestom za punjenje električnih automobila