Projekat novog stambenog kompleksa u Mahmutlar Sonas Sayar – Nekretnine u Alanya Turska | Stan za prodaju u Alanya Turska | Vila na prodaju u Alanji

Projekat novog stambenog kompleksa u Mahmutlar Sonas Sayar

Alanya / Mahmutlar

Detalji

POČETAK IZGRADNJE: 01.11.2022

ZAVRŠETAK IZGRADNJE: 01.09.2024

Moderan stambeni kompleks dobro je lociran u centralnom dijelu popularnog turističkog područja Alanje, Mahmutlar. Prekrasna pješčana plaža i dobro održavana šetnica nalaze se na samo 600 metara od rezidencije. Veličina parcele na kojoj će se graditi kompleks je 1600 m2.
Razvijenu infrastrukturu, blizinu raznovrsnih kulturnih i domaćih sadržaja, zeleno okruženje sa planinskim pejzažom, nasadima narandži i banana će cijeniti kako ljubitelji opuštajućeg odmora, tako i oni koji preferiraju aktivan stil života.

Rezidencija se sastoji od dvije petospratnice, u kojima su predstavljeni dvo-, trosobni stanovi i penthausi. Iz dostupnih opcija možete odabrati raspored stana koji vam najviše odgovara.

Kompleks ima ograđeni zaštićeni prostor, otvoreni bazen sa delom za decu, baštu sa cvećem, palmama i ukrasnim biljem, salu za fitnes, saunu i drugo.
Održavanje teritorije kompleksa vršiće upravnik kuće.

Jedinstvena lokacija u kombinaciji s visokokvalitetnim razvojem, modernim dizajnom i profesionalnim menadžmentom pružit će Vam ugodan životni stil i jamčiti sigurnost Vaše investicije.

U izgradnji kompleksa korišćeni su samo sertifikovani materijali koji zadovoljavaju međunarodne standarde kvaliteta.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE STANOVA

Čelična ulazna vrata, MDF unutrašnja vrata, Ormar u hodniku, Ugrađena kuhinja, Granitna ploča u kuhinji, Ugradni kupatilski nameštaj, Premium keramičke pločice u kupatilu, tuš kabina, Zidovi su ofarbani najkvalitetnijom Filli bojom ., reflektori, u ostalim prostorijama – plafonska dekoracija od gips kartona, PVC stolarija, keramički pod na balkonu, balkonska staklena ograda i aluminijska ograda

 

OPĆE KARAKTERISTIKE KOMPLEKSA

Otvoreni bazen, Dečiji bazen, Centralni satelitski sistem, Generator, Sigurnosne kamere, Vrt, Automatske kapije na ulazu, Šifrovana brava na ulazu, Video interfon, Teretana, Sauna

POČETNI DOPRINOS 30%, PREOSTALI IZNOS – RATA DO ZAVRŠETKA IZGRADNJE.