Novi projekat Green Ocean Residence u Mahmutlaru – Nekretnine u Alanya Turska | Stan za prodaju u Alanya Turska | Vila na prodaju u Alanji

Novi projekat Green Ocean Residence u Mahmutlaru

Alanya / Mahmutlar

Detalji

Sales beggin! Rezidencija komforne klase sa bogatom infrastrukturom odlična je prilika za investitore koji žele kupiti modernu nekretninu po konkurentnim cijenama.

U samom centru velikog i veoma popularnog područja Alanje – Mahmutlar, na udaljenosti od 900 metara od obale, u junu počinje izgradnja elitnog stambenog kompleksa. Za ovaj projekat zaslužna je poznata i provjerena developerska kompanija sa mnogo uspješno završenih projekata. Kompleks će se odlikovati svetlom i modernom arhitekturom, kvalitetnim građevinskim materijalima, komfornim rasporedom stanova i, naravno, bogatom unutrašnjom infrastrukturom. Projekat će se realizovati na parceli od 6.040 m2 koju predstavljaju 3 bloka sa stanovima različitih i funkcionalnih rasporeda. Uključujući apartmane 1+1 površine 55 m2, 2+1 apartmane površine 75 m2 i apartmane 3+1 površine 145 m2. Cijena uključuje kompletnu završnu obradu, ugradnu kuhinju i potpuno opremljena kupatila. Na prodaju su i poslovni prostori.

Završetak radova planiran je za jun 2024. godine. U fazi izgradnje postoji otplata na rate bez kamate.

Mahmutlar je lijep i dobro održavan primorski gradić sa vrlo razvijenom društvenom, komercijalnom i saobraćajnom infrastrukturom. Ima puno prostora za šetnju, mnogo restorana i kafića, prodavnica i supermarketa, ima mnogo mesta na otvorenom za sport. Tu su i banke, mjenjačnice, apoteke, privatne i javne zdravstvene ustanove, škole i vrtić.

Rado ćemo s vama podijeliti detaljnije informacije o projektu i pomoći vam da odaberete savršen stan za vaš život! Kontaktirajte nas za sva pitanja ili upite!