Projekt novog modernog stambenog kompleksa na prekrasnoj lokaciji u Kartalu – Nekretnine u Alanya Turska | Stan za prodaju u Alanya Turska | Vila na prodaju u Alanji

Projekt novog modernog stambenog kompleksa na prekrasnoj lokaciji u Kartalu

İstanbul

Detalji

Zauzimajući ogromnu površinu od 14.500 m2 sa četiri bloka, 360 stambenih jedinica, 22 komercijalna objekta, koji se nalazi ispred šume Aydos, i sa pogledom na kristalnu vodu Mramornog mora, ovaj novi projekat je dostupan za prodaju u Kartalu, Istanbul.

Kartal je istočni kvart u Istanbulu koji se nalazi na azijskoj strani, koji je poznat po tome što je manje gužve, više rezidencijalan i ima izvanrednu prirodu od evropske strane Istanbula.

Ovaj novi projekat uživa u čistoj atmosferi sa svježim zrakom koji dolazi iz predivne šume Aydos i osvježavajućim pogledom na more i Princezina ostrva. To ga čini pogodnom opcijom za kupovinu ili ulaganje.

Dalji uvid u razloge kupovine ovog projekta u Kartalu?

Kartal je mirno područje u Istanbulu, au isto vrijeme ima sve što je potrebno za ugodan život.

Projekat ima stratešku lokaciju na kojoj će stanovnici uživati ​​u zdravoj atmosferi, prekrasnim pogledima, a istovremeno lakoj povezanosti i raznim prijevoznim sredstvima.

Svjedočeći tekući razvoj, stručnjaci za nekretnine smatraju Kartal među perspektivnim okrugom s potencijalno visokim povratom ulaganja u Istanbulu.

Projekat nudi četiri tipa stanova u rasponu od jednosobnih do trosobnih stanova u potkrovlju, u kojima svaki tip ima različite rasporede koji odgovaraju različitim potrebama.

Projekat ima bogate sadržaje: dva bazena, fitnes centar, poslovni salon, prostor za vrtić, uličnu prodavnicu, trospratni zatvoreni parking, trčanje, staze za šetnju, prostore za sjedenje, pergole, te obezbjeđenje 24 sata dnevno.

Opšti pogled na apartmane

Unutrašnjost stanova ima bijele i svijetle boje, koje su, uz široke prozore, pomogle da se stanovima daju svjetlost.

Jednosobni apartmani imaju kuhinju otvorenog tipa, dok dvosobni, trosobni i trosobni stanovi u potkrovlju imaju prostrane odvojene kuhinje. Međutim, svi imaju ugrađene ormare i uređaje.

Većina apartmana ima balkone ili terase s otvorenim pogledom na more i otoke.

Trosobni stanovi i trosobni stanovi u potkrovlju imaju vlastita kupatila.

Stanovi imaju bočnu plafonsku rasvjetu u svim prostorima, uključujući sobe, kuhinje, kupatila i hodnike.

Sva kupatila imaju zidne ormare, toalete i nameštaj.

Karakteristike lokacije:

Međunarodni aerodrom Sabiha udaljen je 15 minuta.

Pet minuta udaljen od glavne magistralne ceste.

Pješačka udaljenost do stanice metroa i veze do stanice Marmary.

Buđenje u beskrajnom zelenilu. Svjež zrak šume okrenut prema prozirnoj vodi Mramornog mora je ostvariv san u ovom projektu.

Rok isporuke: decembar 2023